Miksi ne valmiit laskiaispullat pidetään
kaupassa lämpimässä? Rasiassa kuitenkin lukee, että säilytys viileässä +2-+6, hym!
Kommentit (19)
ja kysyin sitä kaupassa osastolla. Sieltä sanottiin, että pullia saa pitää päivän huoneenlämmössä, kun ne ovat juuri saapuneet kauppaan. Eli pitäisivät ensimmäisen päivän huoneenlämmössä ja sitten kylmään, mikäli niitä jää. En sitten tiedä, kuinka hyvin tätä kontrolloivat...Itse en osta enää huoneenlämmössä säilytettyjä vaan kylmäkaapista.
ja kysyin sitä kaupassa osastolla. Sieltä sanottiin, että pullia saa pitää päivän huoneenlämmössä, kun ne ovat juuri saapuneet kauppaan. Eli pitäisivät ensimmäisen päivän huoneenlämmössä ja sitten kylmään, mikäli niitä jää. En sitten tiedä, kuinka hyvin tätä kontrolloivat...Itse en osta enää huoneenlämmössä säilytettyjä vaan kylmäkaapista.
ps. minä en osta mistään, teen ite :D
varmaan siksi kun kaikki muutkin tuoreet pullat ja piirakat on huoneen lämmössä
Vierailija - 18.02.12 09:34 (ID 14313569)
säily aamusta iltaan huoneenlämmössä
Ei kermavaahtottäytteinen pulla
Vierailija - 18.02.12 09:44 (ID 14313606)
säily aamusta iltaan huoneenlämmössä
väittää, että säilyyhän ne?
Meillä on just noita Vaasan pullia jääkaapissa, no, ihan sama, ne syödään sieltä pois hyvällä halulla.
Ei yksi pulla mitään tee vaikka onkin iso lisäainepaukku. Toisaaltas nyt ei tee mieli sitä "kermavaahtoa"..
välissä on kyllä ihan kermaakin, että silleen!
Myllyn Paras: creme
Jokioisten leipä: Vaahdotettu kasvirasvavalmiste
Vaasan: kasvirasvasekoite
Mutta:
Fazer: vähälaktoosinen kuohukerma
Eli, jos on pakko valmis pulla ostaa, valinta on Fazer :)
mikä se vastuu nyt sitten on kaupan osalta, jos päivänkin voi pitää lämpimässä?
Olen itse ollut töissä siellä leipomopuolella eli tiedän kyllä. Yllättävän paljon leivotaan alusta alkaen itse, kotimaisiin aineksiin. Fazer pitää myös hyvää huolta henkilökunnastaan, joka vuosi on jotain kivaa saatu (mm. kulttuuri/liikuntaseteleitä, lapsille isot joululahjat ym.).
kaupan sisälämpötila? Se ei suinkaan ole +20 astetta.
kaupan sisälämpötila ole +20 astetta siellä elintarvikepuolella, missä on paljon kylmälaitteita.
Olen ollut Katri Antellilla tekemässä ja pakkaamassa laskiaispullia, ja ihan normaalia kermaa niihinkin laitetaan. Ja se, kun niitä säilytetään normaalia lämpimämmässä, on sama asia ku maitopurkit laitetaan vuorokaudeksi pois kylmästä, ei itellä ainakaan tekisi mieli juoda niitä enää sen jälkeen..
lukea siitä tuoteselosteesta että onko niissä oikeasti kermavaahtoa vai sellasta ihme kasvirasvatahnaa... Jos ovat oikealla kermavaahdolla niin sitten kyllä täytyy ihmetellä, eihän sitä kotonakaan pidä aamusta iltaan kermakakkua pöydällä.
Olen itse ollut töissä siellä leipomopuolella eli tiedän kyllä. Yllättävän paljon leivotaan alusta alkaen itse, kotimaisiin aineksiin. Fazer pitää myös hyvää huolta henkilökunnastaan, joka vuosi on jotain kivaa saatu (mm. kulttuuri/liikuntaseteleitä, lapsille isot joululahjat ym.).
Juuri kävin tossa lähikaupassa ja siellä ne Fazerinkin laskiaispullat lojui huoneenlämmössä. Selvästi paketissa luki, että säilytettävä huoneenlämmössä
mahtuu niitä laskiaispullia kylmähyllyyn ehkä 6 kpl. Ja päivässä niitä pullia myydään enemmän kuin 6 kpl. Myyjä ei myöskään voi koko ajan seistä siinä hyllyn vieressä täyttämässä kylmähyllyä vaan meidän pitäisi myydä eioota, jos olisi välttämätöntä myydä ne kylmästä. Ja kauppamme on siis niin pieni, että sinne ei saisi kylmäallasta, jonka voisi täyttää täpötäyteen niitä pullia.
t: kaupan täti
ja kysyin sitä kaupassa osastolla. Sieltä sanottiin, että pullia saa pitää päivän huoneenlämmössä, kun ne ovat juuri saapuneet kauppaan. Eli pitäisivät ensimmäisen päivän huoneenlämmössä ja sitten kylmään, mikäli niitä jää. En sitten tiedä, kuinka hyvin tätä kontrolloivat...Itse en osta enää huoneenlämmössä säilytettyjä vaan kylmäkaapista.