Apua! Mitä kokkaisin JAUHELIHASTA (yäk!)
Pakko laittaa sitä kun lapset tykkää. Olen vain niin kurkkuani myöden täynnä spaghettia, lasagnea, makaroonilaatikkoa, kaalikeittoa, kaalilaatikkoa, lihapullia, mureketta ja jauhelihakastiketta.
Mitä muuta jauhelihasta voisi laittaa?
Kommentit (6)
http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/paaruoka_r_/fi_FI/viikonlopun_l…
- täytetyt paprikat
- jauhelihapiiras
- jauhelihapasteijat
- risotto
- lihapannari (aivan niin. Pannukakkutaikinaan ei tule sokeria vaan suolaa ja maiusteita. Sekaan murusiksi paistettu jauheliha)
- lihaperunalaatikko
- lihamuusilaatikko
voi yök! :D
Anteeksi, siis olen vain niin totaalisen kyllästynyt jauheliharuokiin että ajatus jokaisesta näistä ruokalajista kuvottaa.
huokaus. Kai se on pakko mennä ruskistamaan tuota möykkyä, jos siitä sitten jokin safka syntyis.
Niin laita se monitoimikoneeseen leikkuriterän kanssa ja kone päälle. Päälle loraus öljyä ja pari ripsua mustapippuria. Jopa suolaa jos välttämättä halua. Jauhelihan pitää myllääntyä ihan tasaiseksi. Sitten laitat sen uuniin(ritilän päälle, uunipannu alle) folioon käärittynä pötkylänä, pienet reijät päihin veitsellä/saksilla. 100astetta ja riippuen lihamäärästä, jos 400g niin about 3h, jos 700-800g niin 4h.
Sen jälkeen sivaltelet siitä siivuja ja pyydät perheen kebabille.
tortilloja?