Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Toivottavastin se turpaansa saanut oli se, joka olisi paistanut saumakkaran uunissa?

Vierailija
01.10.2011 |

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/saunamakkaran-valmistustavasta-tappel…



Kyllä se pitää ihan perinteisesti paistaa kiukaalla pussilla loraus olutta (ja vähän valkospulia) mukana.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
01.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Team Kiuas täälläkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla