Lue keskustelun säännöt.
Meidän päivällinen tänään
06.12.2011 |
Härkäcarpaccio
Paistetut kampasimpukat
Viininä Pouilly Fume Eric Louis, AOC Loire
Paistettua meriahventa Salsa Verde
Viininä Torres Verdeo, Rueda
Black Angus -härän filettä
Viininä El Sola d'En Pol, Katalonia
Suomalaisia juustoja
ViininäReserva Ruby Port, Quinta d'Searas Orden, Portugal
Suklaafondant
Sherrynä Solera 1847 Oloroso, Spain
Kommentit (3)
unohdettiin käydä eilen kaupassa :D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
meillä mozzarella salaattia alkuun, naudanlihapataa (jota jo puolipäivää haudutettu) ja perunoita pääruoaksi. linnanjuhlien aikaan jälkkäriksi Kahvi/glögi vahvennettuna joulutorttuja ja suklaakonvehteja. Alkoholi tosin itsellä vähissä raskauden vuoksi
Kukin tyylillään.