Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Britakakku???

Vierailija
22.07.2011 |

Siis jos tekee Britakakun pohjalevyn, se säilyy vaikka seuraavaan aamuun, jollloin se tarjotaan. Entäs täyte krmarahkaseos, voiko sellaisen tehdä myös edellisenä päivänä? Jos kakun kokoaa edeltävänä päivänä se ilmeisesti pehmenee liikaa. Mutta mistäs tiedän kovettuuko tuo liikaa yön aikana?



Koskaa en ole Britakakkua tehnyt, nyt haluttaisi kokeilla.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
22.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kakkulevyn edellisenä päivänä ja säilytin sen kelmussa. Täytin vasta juuri ennen tarjoilua. Hyvä tuli.

Vierailija
2/2 |
22.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tiedätkö voiko pohjan pakastaa? Kärsiikö sen rapeus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä neljä