Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saa täytekakkuun kermavaahdon levitettyä kauniisti?

Vierailija
30.06.2011 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kertakäyttöpursotinpusseja, joihin laitan pursotusterän. vispikerman joukkoon voi vatkata hieman perunajauhoa, tyyliin teelusikallinen 2dl:aan, jolloin siitä tulee hieman paksumpaa. kuohukerma menee helposti voiksi, eli jos vatkaa liikaa niin rakenne muuttuu...

Vierailija
2/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sellainen tasainen litteä lasta ja sitä huuhdellaan vähän väliä lämpimällä vedellä ja taas vedellään. Tulee ihan sileä ja tasainen pinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo oli uutta. Täytyypä kokeilla.

Vierailija
4/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee ihan tasaista jälkeä.

Vierailija
5/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

parhaan tuloksen. Tai jauheella, jota leipomot käyttävät.

Vierailija
6/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei kai nyt kukaan täysjärkinen sellaista moskaa kakun päälle laita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja en vatkaa sitä heti kovaksi vaahdoksi.

Levitän paletilla joita aikoinaan hankin kondiittorikouluaikana.

Sitten jos haluan pursottaa niin vatkaa kermaa lisää.



Vierailija
8/8 |
30.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän pitkää leipäveistä jonka tasaisella puolella vedän tasaiseksi. Ja jos veitsi on lämmin niin sitä tasaisempaa tulee kun vaahto ei tartu vaan "sulaa" tasaiseksi pinnaksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi viisi