Lue keskustelun säännöt.
Miten saa täytekakkuun kermavaahdon levitettyä kauniisti?
Kommentit (8)
sellainen tasainen litteä lasta ja sitä huuhdellaan vähän väliä lämpimällä vedellä ja taas vedellään. Tulee ihan sileä ja tasainen pinta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
parhaan tuloksen. Tai jauheella, jota leipomot käyttävät.
ei kai nyt kukaan täysjärkinen sellaista moskaa kakun päälle laita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ja en vatkaa sitä heti kovaksi vaahdoksi.
Levitän paletilla joita aikoinaan hankin kondiittorikouluaikana.
Sitten jos haluan pursottaa niin vatkaa kermaa lisää.
Mä käytän pitkää leipäveistä jonka tasaisella puolella vedän tasaiseksi. Ja jos veitsi on lämmin niin sitä tasaisempaa tulee kun vaahto ei tartu vaan "sulaa" tasaiseksi pinnaksi.
Kertakäyttöpursotinpusseja, joihin laitan pursotusterän. vispikerman joukkoon voi vatkata hieman perunajauhoa, tyyliin teelusikallinen 2dl:aan, jolloin siitä tulee hieman paksumpaa. kuohukerma menee helposti voiksi, eli jos vatkaa liikaa niin rakenne muuttuu...