Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

paras pastakastikkeesi jauhelihasta? EV

Vierailija
01.03.2011 |

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
01.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 valkosipulinkynttä

2 sipulia pieniksi hakattuna



nämä paistetaan oliiviöljyssä kunnes ovat toffeemaisen pehmeitä ja makeita



lisätään joukkoon mustapippuria, annetaan paistua hetki



joukkoon laitetaan jauheliha 400g ja paistetaan kunnes neste irtoaa pannulle. lisätään joukkoon hieman kanelia kunnes tuoksu on makea.



sekaan kaadetaan purkillinen paseerattua tomaattia, annetaan hautua sillä aikaa kun pasta on kypsää (10-15 min). laitetaan lopuksi basilikaa ja annetaan muhia muutama minuutti.



lopuksi yhdistetään pasta ja kastike isoon vuokaan ja ripotellaan päälle parmesaania. valmis, ja lapsetkin tykkäävät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän kaksi