Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kysymys kokeille!
09.11.2010 |
Voiko samassa kastikkeessa käyttää sekä kermaa, että punaviiniä? Vai onko vaarana, että viini juoksettaa kerman?
Jos voi käyttää samassa, missä järjestyksessä pitäisi lisätä? Viini ensin ja kerma lopuksi vai?
Kommentit (4)
tulee karmean väristä. Viini kestää keittämistä ja sitä keitetäänkin, kerma lisätään aivan lopuksi. Esim. valkoviinikastike noin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eipä ole tullu mieleen toi väri-asia :) punaviiniä kuitenkin aion käyttää koska kyseessä on naudan sisäfile. en sitä aio valkoviinillä "pilata". eli jätän kerman pois.
juu, ei tietenkään valkkaria naudan sisäfileelle...
Alue: Aihe vapaa
Onko joku kokeillut miten käy? Onko jollain tietoa? Nyt tarvitsisin tuota tietoa piakkoin...Ruokavieraita tulossa enkä oikein viitsisi alkaa kokeilemaan jos pitää tehdä kaikki uusiks.