Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys kokeille!

Vierailija
09.11.2010 |

Voiko samassa kastikkeessa käyttää sekä kermaa, että punaviiniä? Vai onko vaarana, että viini juoksettaa kerman?

Jos voi käyttää samassa, missä järjestyksessä pitäisi lisätä? Viini ensin ja kerma lopuksi vai?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko joku kokeillut miten käy? Onko jollain tietoa? Nyt tarvitsisin tuota tietoa piakkoin...Ruokavieraita tulossa enkä oikein viitsisi alkaa kokeilemaan jos pitää tehdä kaikki uusiks.

Vierailija
2/4 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee karmean väristä. Viini kestää keittämistä ja sitä keitetäänkin, kerma lisätään aivan lopuksi. Esim. valkoviinikastike noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eipä ole tullu mieleen toi väri-asia :) punaviiniä kuitenkin aion käyttää koska kyseessä on naudan sisäfile. en sitä aio valkoviinillä "pilata". eli jätän kerman pois.

Vierailija
4/4 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

juu, ei tietenkään valkkaria naudan sisäfileelle...