Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porsaan sisäfile ja Creme Bonjour tatti-herkkusieni, miten

Vierailija
27.10.2010 |

nämä yhdistäisi ja mitä lisukkeeksi? En ole enne noita valmiskastikkeita käyttänyt, joten siksi kyselen.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruskistaisin fileen pinnan, kypsentäisin sen uunissa, tekisin Creme Bonjourista kastikkeen lisäämällä purkilliseen 1 dl:n vettä ja kuumentamalla kiehuvaksi ja paistaisin tikkuperunoita lisäksi. Ja salaattia. Suosin siis enempi yksinkertaisia ratkaisuja :-)

Vierailija
2/2 |
27.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän aina possufileen kanssa C.B:n vihreäkantista ;-)



Possun valmistaisin samaan tapaan kuin kakkonen ;-))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kolme