Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Rosson paholaisenhillo

Vierailija
12.06.2010 |

Tehdäänkö Rosson paholaisenhillo ravintoloissa vai onko se ostotavaraa? Olisi kiva saada tuo resepti jos tekevät itse, onko yhtään työntekijää paikalla?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikki on valmista tavaraa!

Vierailija
2/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikki on valmista tavaraa!

No mutta mitä siinä purkissa lukee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmistajat tekee kauppoihin ja ravintoloille omat tuotteensa.

Syy on juuri se ette kaupasta saa samaa kuin ravintolasta.

Vierailija
5/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta meidän ravintolaan samainen hillo tulee maitopurkinmallisessa, punaisessa purkissa, jossa lukee Paholaisenhillo:) Eli suoraan tukusta tulee.



Vierailija
6/6 |
12.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sama juttu noissa muissakin ketjuravinteleissa, mitään ei tehdä itse :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yhdeksän