Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

leipojille kysymys

Vierailija
10.06.2010 |

mitä kananmuna tekee pullataikinassa? Olen tehnyt ilman ja tulee ihan hyvää, mutta tulisiko kanamunalla vielä parempaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta käytän, jotenkin helpompaa leipoa

Vierailija
2/3 |
10.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jostain olen saanut päähäni, että kananmunalla tulisi jämäkämpi lopputulos. Taikina ei olisi aivan yhtä pehmeää ja ei kohoaisi niin kontrolloimattomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus en. Pulla jossa on munia ainaki kovettuu nopeempaa =/ Saan oikein hyvää pullaa ilman munaakin, sitä ei tartte pullan leivonnassa.

Tärkeempää on kunnon vaivaaminen ja tarpeeks vähän jauhoja. Sillon saa pehmeitä pullia ja kuohkeita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yhdeksän