Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos tekee marsipaanipäällysteisen kakun, niin mitä sen alle?

Vierailija
31.05.2010 |

Eli onko kermavaahto liian "märkää"? Pitäisikö olla jotain voikreemiä? Miten marsipaani kestää säilytystä jääkaapissa? Siis kakun päällä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
31.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kakun tekee edellisenä päivänä, pitää alle pistää voikreemi. Mutta jos tekee vähän ennnen tarjoilua, riittää kerma. Kerma on tosiaan niin vetistä, että marsipaani "vettyy". Säilytys jääkaapissa ilman kupua, ettei kostu.

Vierailija
2/4 |
31.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin täyttää kakun edellisenä iltana ja koristella juhlapäivän aamuna. Kakku tarjoiltaisiin iltapäivällä. Ajattelin käyttää kermana Flora vispiä. Onko se parempi marsipaanin alle, kuin kuohukerma? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
31.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta makeuta se tomusokerilla, ei tule niin vetistä vaan se ikäänkuin suurustaa kerman ja siitä tulee jämäkämpää kuin tavis sokerilla tehtynä.

Vierailija
4/4 |
31.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei olisi itselle tullut mieleen käyttää tomusokeria. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kahdeksan