Miksi pekonin syömistä kauhistellaan, rasvahan jää pannulle
Kysymys kuuluu osaatko paistaa pekonin rapeaksi ja niin että rasva sulaa ja jää paistinpannuun.
Voit myös nostaa pannus pekoniviipaleet hetkeksi taluspaperin päälle ja saat rasvan pois ja syötäväksi jää ihanan rapeat pekonisiivut.
Toki pekoniin jää jonkin verran rasvaa mutta suurin osa siitä jää pannulle.
Kommentit (20)
piilossa enemmän kuin pekonissa.
Jauheliha, einekset, leikkeleet, levitteet, juustot jne.
Valtaosa rasvoista jotka suuhuni laitan tulee kasvikunnasta, käytän rypsiöljyä, kylmäpuristettua kookosöljyä.
ap
et eläinrasva ois terveellistä, et just pekoni-kananmuna-aamupala ois mitä terveellisin. Samoin uusissa tutkimuksissa väitetään että maitorasva on terveellistä, et ei kiitos rasvaton maito.
Juu, osaan paistaa rapean pekonin.
nakissa tai grillimakkarassa sama rasva monen mielestä ok, mutta pekoni jotain kamalan epäterveellistä... Harva sitä pekoniakaan kovin paljon syö, nakkeja ym. joissain perheissä kuluu ihan liikaa.
Sitä paitsi eikös sian rasva ole pehmeämpää kuin naudan rasva, joten on naudan rasvaan verrattuna parempaa.
saa tosi hyvää ja rapeaa pekonia...
jotka paistettu vain toiselta puolelta. Keltuaisen pitää olla valuvaa, ai että oli hyvää.
ei pekoni silloin tällöin ole huonoksi. hirmu hyvää ja nostaa elämänlaatua :)
Mikään muu ei mene, no paistettu muna korkeintaan.
pelkkä rasva siinä haitallista ole. On myös tosi suolaista ja täynnä nitriittejä, joten ei todellakaan ole terveellistä
en syö eineksiä yms. muuta roskaa, joten en saa niistäkään piilorasvoja, mutta en mätä pekoniakaan napaan kuin kerran tai pari vuodessa
T:13
Ja muutenkin jätti huonot hiilarit pois ruokavaliosta. Kaipa sillä laihtumisellakin on jotain merkitystä sille pumpun hyvinvoinnille??
firman terveystarkastuksessa, kolestrolit oli 6,5. Lääkäri tyrkytti pilleripurkkia, minä tuumasin että kokeillaan muuta. Koska meillä suvussa on perinteisesti kuoltu slaagiin, niin päätin etten minä ole jonossa seuraava. Jätin pois margariinit, voit, nakit, makkarat, kermat pekonit sun muut, ja syön päävoittoisesti vihanneksia ja hedelmiä, rypsiöljyä, pähkinöitä+ pieniä annoksia ns. normaalia ruokaa: kalaa ja kanaa. Kolestrolit putosi - > nyt 4,2. Hyvän kolestrolin arvo nousi ja on nyt 1,9. Ja läskin määrä putosi 17,5 kg.
en menisi vannomaan niistä "tutkimuksista". Terv. 2
nakissa tai grillimakkarassa sama rasva monen mielestä ok, mutta pekoni jotain kamalan epäterveellistä... Harva sitä pekoniakaan kovin paljon syö, nakkeja ym. joissain perheissä kuluu ihan liikaa.
Sitä paitsi eikös sian rasva ole pehmeämpää kuin naudan rasva, joten on naudan rasvaan verrattuna parempaa.
Sianlihassa on enemmän rasvaa kuin naudanlihassa
Että parhaiten nälkää & mielitekoja aamupäivän aikana ehkäisee aamiainen, joka koostuu paistetusta kananmunasta ja pekonisiivuista! Joku tomaatti vielä kylkeen niin namnam ja vatsa tykkää :). Olo on kylläinen muttei ähky, ei tee mieli syötävää ja pystyy jättämään kiusaukset kaupan hyllylle.
Pekoni on terveellistä, parantaa vatsan toimintaa.
Vierailija kirjoitti:
eikä kaikki siitä jää todellakaan paistinpannulle.
Mutta omapa on pumppusi..
Pumppu ja suoniongelmat eivät ole rasvaongelmia vaan liikkumattomuusongelmia. Terveet suonet kestää rasvan kuin rasvan, jos elää ja liikkuu muuten terveellisesti. Aivot ja nivelet tarvitsevat rasvaa.
eikä kaikki siitä jää todellakaan paistinpannulle.
Mutta omapa on pumppusi..