Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Herneiden liottamisesta

Vierailija
03.04.2010 |

Liotetaanko ne avonaisessa kattilassa huoneenlämmössä vai miten? Joka paikassa vaan lukee että kylmässä vedessä yön yli.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä.

Vierailija
2/4 |
03.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama. Itse tykkään, että esim. hernekeitosta tulee parempaa ja mahaystävällisempää, jos herneiden liotinveden heittää pois ja huuhtaisee herneet ja aloittaa sitten keittämisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne voi kiehauttaa aamulla ja jättää jäähtymään keitinveteensä. Ja keittää keitoksi sitten normaaliin tapaan, lopputulos sama.

Vierailija
4/4 |
03.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitän myös liotusveden pois ja huuhdon herneet hyvin, silti tahtoo takapuoli napsua koko perheellä :D. Mutta tuo pakastamiskikka toiminut hyvin meillä!



Tietenkin herneitä voi ruveta liottamaan jo vaikka n. klo 18 ja vaihdella liotinvesiä vaikka useampaan otteeseen ennen aamunkoittoa tai sopankeittoa, mutta siihen en ole jaksanut ryhtyä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi viisi