Kysymys karppaajille!
Onko Creme Bonjour-tuorejuustot sallittujen listalla? Ruoanlaitossa siis?
Entä mitä kermaa tarkalleen ottaen ruoanlaitossa käytätte?
Kiiitosh!
Kommentit (17)
mitä rasvaisempi sen parempi. Tarkista hh:t Finelistä.
Ja tuolle yhdelle uunolle: laihduttaessa nimenomaan kannattaa käyttää rasvaa!
Lisäksi sutjauttaa linjat tehokkaasti, voitelee vatsan ja on hyvää =)
kuohukerma/vispikerma ym juttuja?? *punastuu* mä kuvittelin koko ajan, että RUOKAKERMOJA!! :D
No, tässä vasta kahdeksatta päivää mennään.....
ap
kuohukerma/vispikerma ym juttuja?? *punastuu* mä kuvittelin koko ajan, että RUOKAKERMOJA!! :D
No, tässä vasta kahdeksatta päivää mennään.....ap
ap kiittää ja kumartaa enemmän oppineena ;)!!!
ap :D
Ei sillä, etteikö rasvamakkarat ja pekonit maistuisi, mutta kuulostaa kahden kuukauden villitykseltä joulusyömisen jälkeen.
Ei sillä, etteikö rasvamakkarat ja pekonit maistuisi, mutta kuulostaa kahden kuukauden villitykseltä joulusyömisen jälkeen.
Tässä mennään perse edellä puuhun, kun ei oteta asioista selvää.
Aloitin karppauksen viime elokuussa, olin niin kyllästynyt huonoon oloon ja vaatteiden kiristykseen että päätin koittaa. Nyt lähtenyt jo -15 kg ja ja olo on erinomainen. Ja siis nimenomaan pekonia ja makkaroita olen vedellyt, enkä entiseen ruokavaliooni palaa (se oli siis ns. virallisterveellinen ennen).
Paitsi että kilot saa toki hyvin helposti takaisin, jos alkaa taas syödä sokeria. Sille ei kuitenkaan ole tarvetta, sillä normirasvaiset tuotteet (maitotuotteet esim.) ovat maukkaita ja herkullisia eikä niihin kyllästy.
Kuohukermaa käytän minäkin. By the way: ennen kaadoin ruokiin usein koko purkillisen ruokakermaa; nyt maun puolesta riittää usein vain loraus (vaikken siis rasvaa kartakaan).
Mä myös tykkään enemmän ruokakerman kuin noiden tavan kermojen mausta.. Mutta sen verran alussa olen, että haluaisin tehdä kaiken "oikein", ja siksi neuvoja täältä kyselenkin ;)
Mä olen totaalisen kyllästynyt jo munakkaisiin ym aamulla... olisiko mitään muuta hyvää aamupala vinkkiä, erityisesti työpaikalla nautittavaksi aamupalaverin ohella (olen toimittaja).
ap
tämä löytyy karppaus.infon resepteistä:
Metwurstipiirakka
neljä annosta
Pohja:
60 g voita
80 g mantelijauhoa
150 g juustoraastetta
Täyte:
100 g meetvurstia
300 g paprikaa
150 g juustoa
oreganoa
Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle. Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.
Lisätään pohjan päälle meetvursti, kuutioitu paprika, oregano ja lopuksi juustoraaste. Ja takaisin uuniin noin puoleksi tunniksi.
Syön paljon lihaa, salaatteja, kohtuudella hedelmiä. Vähän leipää, sekin ruista. Joskus perunaa. Maitoa juon paljon, tosin rasvatonta.
Jos syön juustoa tms, ostan kunnollisia, en mitään kevytkumeja. Samoin käytän yleensä voita, en margariinia.
Mä olen elänyt näin joitakin vuosia ja paino on pudonnut hissukseen. Mä vain aloin kuunnella kroppaani ja sen tarpeita!!!
...Olenko mä siis karppaaja?
tai mitään kevyttuotteita. KAtsopa tuoteselostusta, ovat täynnä maissitärkkelystä ym. luonnottomia tarpeettomia juttuja:-)
Ja kyllä tällä vaan laihtuu, kokeilkaa pois:-)
mä luulen, että syöt virallisterveellisesti (paitsi virallisterveellinen kai susittaa kevytuotteita - yök)
Uskon kyllä karppaukseen, mutta uskon myös siihen, että normaalilla ruokavaliolla pysyy melko normaalissa kunnossa.
Syön paljon lihaa, salaatteja, kohtuudella hedelmiä. Vähän leipää, sekin ruista. Joskus perunaa. Maitoa juon paljon, tosin rasvatonta.
Jos syön juustoa tms, ostan kunnollisia, en mitään kevytkumeja. Samoin käytän yleensä voita, en margariinia.
Mä olen elänyt näin joitakin vuosia ja paino on pudonnut hissukseen. Mä vain aloin kuunnella kroppaani ja sen tarpeita!!!
...Olenko mä siis karppaaja?
ja tuorejuustoja