Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua! Täytyykö jättikatkaravunpyrstöt kypsentää jotenkin?

Vierailija
30.12.2009 |

Ostin uuden vuoden tarjottaviin pakkauksen jättikatkaravunpyrstöjä liemessä. Normi katkaravut käytän sellaisenaan esim. salaattiin, mutta voiko nämäkin heittää ruuan päälle tuollaisenaan vai tuleeko ne kypsentää jotenkin...?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
30.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

käyttänyt sellaisenaan sushiin ainakin :)

nehän on aika voimakassuolaisessa liemessä kuitenkin :D

Vierailija
2/3 |
30.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

se ominaisuus, että jos ne on punaisia ne on kypsiä :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
30.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on tummanharmaita variltaan. Ja sitten punastuu kypsyessaan :)