Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

onko kiinalainen ruoka kovin rasvaista?

Vierailija
08.01.2010 |

käytiin syömässä lounas seisovasta pöydästä,otin riisiä vähän ja sellasta nuudeli juttua,kanaa kasvis "kastikkeessa"...öljyä tuntu olevan

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan sellasta "kastiketta" missä oli isoja kasvis paloja ja ananas paloja sekä kana paloja,ja jotain lientä tms :D en tiedä kun en ole ennen syönyt.lisäksi riisiä vähän ja nuudelia. ap

Vierailija
2/4 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin Kiinalaisista aterioista menne himo paljon pisteitä. Joten ehkä ne ovat sitten rasvaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sisältää tosi vähän kaloreita

Vierailija
4/4 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uncle ben'sit ei ole kyllä kiinalaista nähnykkään :) Ja itse kiinalaisissa ravintoloissa vaihtelee hyvin paljon. Jos syö friteerattuja possupaloja, katkarapuja yms, niin varmasti tulee paljon rasvaa, mutta joissain kana-kasviskastikkeissa sitä on hyvin vähän. Ja riippuu tietysti ihan kokistakin. Kuitenkin siellä käytetään paljon kasviperiäisiä rasvoja, ei niinkään paljon esim voita, kermaa tms. Maustekastikkeissa on usein paljon suolaa ja sokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kaksi