onko kiinalainen ruoka kovin rasvaista?
käytiin syömässä lounas seisovasta pöydästä,otin riisiä vähän ja sellasta nuudeli juttua,kanaa kasvis "kastikkeessa"...öljyä tuntu olevan
Kommentit (4)
Niin Kiinalaisista aterioista menne himo paljon pisteitä. Joten ehkä ne ovat sitten rasvaisia.
Uncle ben'sit ei ole kyllä kiinalaista nähnykkään :) Ja itse kiinalaisissa ravintoloissa vaihtelee hyvin paljon. Jos syö friteerattuja possupaloja, katkarapuja yms, niin varmasti tulee paljon rasvaa, mutta joissain kana-kasviskastikkeissa sitä on hyvin vähän. Ja riippuu tietysti ihan kokistakin. Kuitenkin siellä käytetään paljon kasviperiäisiä rasvoja, ei niinkään paljon esim voita, kermaa tms. Maustekastikkeissa on usein paljon suolaa ja sokeria.
ihan sellasta "kastiketta" missä oli isoja kasvis paloja ja ananas paloja sekä kana paloja,ja jotain lientä tms :D en tiedä kun en ole ennen syönyt.lisäksi riisiä vähän ja nuudelia. ap