Hedelmäsalaatti vai hedelmätarjotin juhlien jälkiruokapöytään?
Kommentit (3)
Itse ajattelin ensin samoin kuin kakkonen, mut voihan tarjottimen tehdä muullakin tavalla kuin hedelmäkori-tyyliin. Laittaa vaikka thai-tyylillä eli pilkkoo tarjottimelle muutamaan riviin tuoretta ananasta, pariin muuhun riviin melonia jne.
Jos salaatin tekee, joku kastike (vaniljacreme?) tekee kokonaisuudesta juhlavamman/herkullisemman.
Salaatti on helppo, kun sen on kerran tehnyt ja on helppo myös vieraille, kun ei tarvitse kuoria tms. Toisaalta esim. allergikko joutuu (yleensä) jättämään koko salaatin syömättä, jos on allerginen jollekin sen osalle. Sama niillä, jotka eivät jostain osasta pidä.
Tuo syömäkuntoon tehty tarjotin kuulostaa hyvältä. Kaiki kuorittuna ja suupaloina (cocktail-tikkuja?), niin ei tarvitse sotkea käsiään kuorimisella eikä miettiä mihin roskat laitetaan. Tosin osa hedelmistä menee kurjan näköiseksi nopeasti (omena, banaani), joten tarjotinta pitää huoltaa aika usein.
Hedelmätarjotin säästää työtä ja on koristeellinen, mutta mielestäni se kelpaakin pelkästään koristeeksi.