Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

KIIRE! Minulla on BATAATTI jääkaapissa, miten valmistan sen? OV

Vierailija
05.04.2009 |

Eli ruokana lihapuollia ja perunaa, sekä tuo bataatti, mitenkäs sen kanssa toimin? Laitanko halkaistuna/lohkoina uuniin uuniperunoiden kera, vai keitänkö perunoiden kanssa...?



Onko keittoaika tai aika uunissa sama kun perunoilla vai lyhyempi/pidempi? Voiko tehdä samassa kattilassa/vuuassa vai erillisessä...?



Lasta varten perunaa, jos ei bataatti maistu...;)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohkojuureksia esim perunoita, porkkanoita, bataattia ja vaikka sipulia uuniin kypsymään. Loraus hunajaa ja oliiviöljyä päälle, suolaa ja pippuria sekä yrttejä (esim rosmariinia). Tunti uunissa 200' - ihanaa herkkua! Huom, bataatin laitan viimeisenä koska se kypsyy n. puolessa tunnissa

Vierailija
2/5 |
05.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

bataatista ja perunasta muusin, maistuu ainakin meidän lapsille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos samankokoisiksi pilkon niin keittyvätkö samassa ajassa...?:)





ap

Vierailija
4/5 |
05.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun kuorii sen ja pilkkoo isoiksi kuutioiksi. Laittaa uunivuokaan, päälle loraus oliiviöjyä, juoksevaa hunajaa ja aromisuolaa. Uuniin 40 minuutiksi. Nam!

Vierailija
5/5 |
05.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pestään vaan juuresharjalla, palaset uuniin ja alle puolessa tunnissa kypsää. Mausteeksi sopii loistavasti jauhettu korianteri, mustapippuri, suola...ja sitä öljyäkin voi hitusen laittaa.