Auttakaa uusavutonta. Pitääkö kinkun verkko ottaa pois ennen paistamista?
Kommentit (9)
otetaan pois vasta kun kinkku tullut uunista ja on jäähtynyt.
En ole ennenkään ottanut, mutta minulla on aina ollut ongelmia sen verkon repimisessä paistamisen jälkeen. Se kun ei tahdo lähteä siististi irti. Nyt tuli eka kertaa mieleen, että entä jos se pitäisikin ottaa pois ennen paistamista!
Ap.
Ei meillä ole kyllä siitä ongelmaa tullut...
kun verkko on tahtonut pureutua kiinni lihaan ja pitänyt joistain kohti repiä irti.
Mutta jospa tuossa tanskalaisessa olisi vähän helpommin irroitettava verkko kuin noissa HKn kinkuissa, joita olen aiemmin ostanut.
varovasti vaan, kyllä siihen aina meinaa vähän lihaa jäädä...mutta haitanneeko kun/jos kuorrutus tulee päälle :)
Kävi nimittäin yksi päivä niin hassusti, että mies teki jauhelihakastiketta ja se haisi ihan tonnikalalle ja sanoinkin siitä miehelle, että miten jauheliha voi haista tonnikalalle ja johtuu kuulemma kalarehusta, jota naudoille ja sioille syötetään.
Ihan vain kokeilun vuoksi ostin:) Tiedä miten hyvää sitten on.
Ap.
Ilmeisesti ei ole iso kinkku niissähän ei ole mitään verkkoa, pienissä on että muoto säilyisi paistossa itselläkin on sellainen just uunissa verkkoineen.