Voiko vauvalla liharuoat aloittaa peuranlihalla?
On ainakin vähärasvainen..Vai onko joku, millä ne pitäisi aloittaa?
Kommentit (5)
meidän allergiselle vauvalle aloitettiin lihat (lääkärin suosituksesta) juuri tuolta " harvnaisemmasta" päästä. Riistaa ja esim. lammasta, ja vasta sitten niitä tavallisimpia kanaa, possua, nautaa.
En tiedä miksi, mutta lääkärin mukaan on niin, että mitä " harvinaisempi" liha, sitä harvemmin se aiheuttaa allergisia reaktioita. Kengurua emme sentään kokeilleet ;)
Meillä aloitettiin hirven lihalla.
On lapsen papan metsästämää ja taatusti luomua :D
Ja kyllä lapsi tykkäsikin kovasti! Sitten jossain vaiheessa on otettu muut lihat mukaan, hirvi koko ajan mukana, koska meillä niin paljon kaatolupia, että koko suku saadaan lihoille koko talveksi :)
meillä myös hirveä annettiin ja tyttö tykkäsi kovin, sorsa oli ehken vielä parempaa
Meilläkin lapsen pappa pitää perheen " lihoissa" koko talven=) Ja ei siis mitään salakaatoja. Niin sillä ajattelin, että peuraa ja hirvenlihaa löytyisi omasta takaa niin miksei voisi antaa.. Ja oppiipahan hyvän ruoan päälle ;)
Ja eikös se ihan keittämällä laiteta vauvalle?
Tottuupa vahvempiin makuihin heti. Ja jos liha on tarkistettua että ei mitään salakaatoja niin miksei voisi vauvalle antaa?