Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

apua! miten saan kakkupohjan onnistumaan...

Vierailija
27.01.2007 |

jos munia pohjassa on kuusi ja ohjeessa lukee että paista 45 min 175 asteessa, niin millä tasolla? alatasolla vai keskellä? tein jo yhden epäonnistuneen version - tulos oli kuiva likilaskuinen käppänä, niin ja sen paistoin alatasolla. mitä tein väärin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

vatkaa kunnolla munat ja sokerit, niin että vaahto paksua ja valkoista. Lisää jauhot ja sekoita nopeasti vain vähän aikaa.

Vierailija
2/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

alatasolla siis. vatkasin kyllä kunnolla mielestäni jne. mutta tulos oli tiiliskivi :-(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 munaa

6 dl sokeria

vatkaa kunnolla



lisää

6dl vehnäjauhoja ja 3 tl leivinjauhetta



Sekä 3dl KIEHUVAA vettä



Huom todella iso vuoka



ja jos teet levykakun eli pellillä vähennä paistoaika puoleen

Vierailija
4/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ettei ole leivottaessa jääkaappikylmiä.

Vierailija
5/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

että luulisin että suurin kaupoissa myytävä pyöreä vuoka vetäis mun ohjeesta 4 munan version

Vierailija
6/6 |
27.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

paras sienikakku jonka ohje edellä, oletko edes kokeillut??

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi yksi