Lue keskustelun säännöt.
Miten mokkapaloista saisi vähemmän sulkaisen?
Kommentit (3)
Enemmän kahvin makua saat, kun käytät vahvempaa kahvia. Itse teen joskus pikakahvijauheesta tuplavahvuisen annoksen, sopii hyvin leivontaan.
Jos suklaisuudesta ei välitä, niin kuorrutteeksi rasvasta, kahvista, kaakaosta ja tomusokerista tehty kuorrute eikä sulatettua suklaata! Kuorrutteessakin kannattaa käyttää VAHVAA kahvia, jotta maistuisi. Älä kuitenkaan liiottele... :)
Ja sulat saa pois, kun käyttää kananmunia, joissa ei ole tipuja sisällä... (Sori, munkin oli pakko)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse laitan yleensä puolet vahvaa kaakaota (Van Houten) ja loput O' Boyta tms.
heko heko.
noh, älä laita sitä kaakaojauhetta niin paljon, laita enemmän vehnä tai perunajauhoja. tee kuorrute niin et laitat vähän vaan suklaata siihen....