Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten mokkapaloista saisi vähemmän sulkaisen?

Vierailija
23.08.2006 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

heko heko.



noh, älä laita sitä kaakaojauhetta niin paljon, laita enemmän vehnä tai perunajauhoja. tee kuorrute niin et laitat vähän vaan suklaata siihen....

Vierailija
2/3 |
23.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enemmän kahvin makua saat, kun käytät vahvempaa kahvia. Itse teen joskus pikakahvijauheesta tuplavahvuisen annoksen, sopii hyvin leivontaan.



Jos suklaisuudesta ei välitä, niin kuorrutteeksi rasvasta, kahvista, kaakaosta ja tomusokerista tehty kuorrute eikä sulatettua suklaata! Kuorrutteessakin kannattaa käyttää VAHVAA kahvia, jotta maistuisi. Älä kuitenkaan liiottele... :)





Ja sulat saa pois, kun käyttää kananmunia, joissa ei ole tipuja sisällä... (Sori, munkin oli pakko)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan yleensä puolet vahvaa kaakaota (Van Houten) ja loput O' Boyta tms.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi neljä