Kuinka moni käyttää liemikuutioita ruuanlaitossa?
Kommentit (10)
Myrkkyjä saa sisuksiinsa ihan pelkästään hengittämällä...
Tuolla aiheessa " mita ette kayta ruuan laitossa" moni vastasi liemikuutiota.
En voi ymmartaa mika vika niissa on, miksi ei voi kayttaa muka?
Maustan vahvasti muuten, mutta mielestäni se silti antaa kivan " pohjamaun" .
Mulla ei suorastaan ole intoa ja energiaa ruveta itse keittelemaan lihaliemia tai vastaavia (aitini teki aina itse kaikki liemet), vaikka liemikuutioiden lisaaineet ovatkin mietityttaneet (ei se suola niinkaan, sitahan ei muuten tarvitse sitten lisailla ruokiin) - siksi siis koetan kayttaa luomua.
Kerään mausteita aina, kun jossain maassa käyn. Tätä ostin ensimmäistä kertaa joskus 15 v sitten.
Siihen aikaan en osannut oikein mitään kokata. Mutta kuin tein spagettikastiketta siitä, niin mieheni ylisti kokkaustaitoni taivaisiin. Jossain vaiheessa tajusin, että hän ylisti aina ruokaani silloin ,kun siinä on sitä.
Miehelläni on hyvin kulinaristinen maku. Minulla on suu enemmän paperista. En osaa kuvailla, mikä siinä on niin ihmeellistä.
Tuote on Star Classico. Sellainen vihreä paketti, jossa kuva on peräisin jostain 50-luvulta.
Asun tällä hetkellä Belgiassa, ja sitä myydään myös täällä.
Lisäaine- ja säilöntäainepommeja, jotka ovat vaaraksi terveydelle. Fondit ovat parempi juttu. Maun saa itse maustamalla mausteilla ja yrteillä.. Kun vaan osaa :)
Jotkut eivät ymmärrä lukemaansa...
Ainoa " luomu" taitaa olla Jyrki Sukulan Via-tuotteet, harmi ettei niitä ole kuutioina vain pelkkänä liemenä.
Yleensä käytän joko kasvisliemikuutiota, tai nyt suosikkina on jokin välimeren maku.
Lihaliemikuutiot haen aina Italiasta. Kalalientä en käytä koskaan.