Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Help! Karjalanpaistiasiaa...

Vierailija
29.11.2005 |

...en ole aikoihin tehnyt eli mitenkäs kauan uunissa ja missä asteessa tulee paras lopputulos?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa kevyesti pannulla ruskistaa lihat ennen uuniin laittoa. minusta niin tulee maukkaampaa paistia

Vierailija
2/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon lientä ja ruskistan ensin lihapalat pannulla ja laitan pataan ja uuniin muutamaksi tunniksi, että lihoista tulee oikein mureita. Lientä lisäilen välillä, jos meinaa loppua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse pidän alkuun 200 asteessa tunnin verran ja loppu ajaksi lasken n.150 asteeseen

Vierailija
4/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihojen mukaan ainakin sipulia ja porkkanaa, nam on hyvää.

Vierailija
5/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummoni, aito karjalaismummo, haudutti karjalanpaistiaan jopa 6h uunissa, ensin vähän aikaa suht kovilla asteilla jonka jälkeen n.125-150 asteessa useampi tunti.

Mummon ohjein teen itsekin ja aina on liha niin mureaa että suorastaan hajoaa suussa:o)

Vierailija
6/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummoni, aito karjalaismummo, haudutti karjalanpaistiaan jopa 6h uunissa, ensin vähän aikaa suht kovilla asteilla jonka jälkeen n.125-150 asteessa useampi tunti.

Mummon ohjein teen itsekin ja aina on liha niin mureaa että suorastaan hajoaa suussa:o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tartte erikseen pannulla ruskistella kun tekee noin.... VOi laittaa uuniin vaikka ilman vettä aluks ja lisää sit kiehuvan veden ennen kuin alentaa lämpöä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi viisi