Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ravintolaruoka ja mahdollisuus saada c-hepatiitti?

Vierailija
24.11.2008 |

Olen seuraillut,kuinka ravintoloissa/pikaruokapaikoissa työntekijät koristelevat,laittavat salaatit,juustot ym. paljain käsin ruokaan. Jotenkin ihmetyttää, miten ko.paikoissa ei ole välttämätöntä käyttää suojahanskoja? Aina ei välttämättä tiedä tartunnastaan,koska voi olla oireeton. Kuka voi olla varma,ettei koskaan käsissä ole pikkuhaavoja/saa jotain nirhaumaa ym. työskennellessään, josta vuotaa verta,vaikka vain vähän-jota ei itse heti edes huomaa. En ole hysteerikko,mutta jotenkin on alkanut kuvottaa ajatuskin... Kuitenkin se erite menee ruoan kautta syötynä omaan elimistöön ja riskihän tällöin on olemassa? Jos joku osaisi asiallisesti vastata,mikä on todennäköisyys ja onko kukaan muu miettinyt tällaista? Joskus on muaallakin kuin kotona syötävä, ja elämähän on aina yksi iso riski,mutta kuitenkin...

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

jollei sitä nyt tosissaan juo kuin vampyyri ja samaan aikaan satu suussa olemaan isoja haavoja. Se ei siis noin vain mene ruoansulatuskanavan limakalvojen läpi ja mahalaukussahan sitten hapot sen nopeasti tappavatkin.



c-hepatiitti vaatii verikontaktin, joka tarkoittaa sitä, että se pääsee myös sun vereesi. Siis työnnät sen piikillä suoraan suoneen. tai hinkkaat sukuelimiäsi vasten niin kauan, että iho menee rikki (mikä tietty tapahtuu aika helposti yhdynnässä, muttei ravintolassa syömässä, ellei sun ruokailutavat ole todella omituiset)



a-hepatiitin kyllä voi saada,samoin mvaikka kihomatoja tai kolibakteereita tai rotaviruksia tai nuhaa ja yskää. Huolehdi niistä ennemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi neljä