Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten valmistan sorsaa?
01.10.2006 |
Eli sain lahjaksi sinisorsan, ja nyt se on pakastimessa. Koskaan ennen en ole sorsaa tai muutakaan riistalintua laittanut, ja tarvitsisin siis vähän apua. Osaisiko joku siis kertoa vinkkejä mitä tekisin? Kiitos.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
oon sen tehnyt aina uunissa hauduttamalla eli
ensin ruskistanut linnun joko kokonaisena tai niin että on rinta ja koivet vaan otettu, rintaan kantsii jättää se luu kiinni pysyy paremmin kasassa.
Sit ruskistanut sipulia mukaan.
En oo ruskistanut jauhoja vaan sekoittanut vaan vehnäjauhot kylmään veteen ja kiuhauttanut kastike ruskisuu kyl sit uunissa ja ruoka ei ole niin rasvaista. Siihen kastikkeeseen lisättään sit ne mausteet eli suola, pippuri voi myös laittaa liemikuution,yrttejä ja valkosipulia. Kastike Linnun päälle niin et lintu on peitossa ja uuniin !75 astetta se saa olla siellä ihan rauhassa kattoo vaan ettei pääse kuivumaan ja sekoittelee välillä.