Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Authentic Chinese Sweet and Sour Chicken

07.09.2006 |

(My chinese friend tought me this! Really tasty, nothing like your take-away!)



SWEET AND SOUR CHICKEN



(serves 4)



400g chicken, cut to bits.



1. place chicken into a bowl and marinate for 20 mins in: 1 tbsp soy sauce, 1 egg yolk, 1 tbsp corn starch (maissitarkkelys)



2 x small carrots



1 red pepper



1 red onion



2. Cut into pieces and shallow fry. Allow the olive oil to heat up properly. Don' t allow the vegetables to get brown (just fry them so that they' re bit crispy - so don' t steam!). If that might happen, add some water onto the pan.



2 tbsp sugar



2 tbsp vinegar



2 tbsp chinese wine (sherry will do)



2 tbsp soy sauce



4-5 tbsp water



3 tbsp ketschup



1 tbsp corn starch



a dash of salt



3. Put the sauce ingredients into a bowl and mix.



4. Remove vegetable from the pan and fry the chicken bits. Remove them to a paper kitchen towel to drain.



1 small can of pineapples



5. Add sauce to the pan, let it heat up. Add vegetables and chicken to the pan, coat thoroughly, add the pineapples. Cook for further 2 min.



6. Serve with rise.



Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
29.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein tätä eilen ja ihan ok. Käytin marinoimattomia broilerinsuikaleita ja olivat tosi maukkaita. Yllätys oli, että erityisesti supernirso lapsemme popsi mielellään kananpaloja, jotka yleensä jäävät syömättä.

Vierailija
2/3 |
03.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinalaisilla on kuulemma tapana marinoida kaikki liha, tolle kanalle se antoi ihanan kiiltavan herkullisen pinnan!



Ja se etta kasvikset/ kana/ soosi paistetaan kaikki erikseen, ja lopuksi vasta yhdistetaan eroaa myos siita miten lansimaiset tekee kiinalaista. Maut sailyy sellaisena kun niiden pitaakin, eika mikaan osa ruuasta mossoydy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa kivalta, itse lisäisin ehdottomasti valkosipulia ja tuoretta inkivääriä.

Tuo maissitärkkelys ja muna on kyllä hyvän kiinalaisen ruoan salaisuus, sillä saa kauniin värin ja upean kiillon lihalle kuin lihalle. Vai´kka eihän kiinalaiset oikeasti itse tuollaista ruokaa syökään;)



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kaksi