Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

konjakkikerma-kastike

21.04.2006 |

Niin...mitenkäs se tehtiinkään ? Tein viimeksi itsenäisyyspäiväksi ja taisi tulla laitettua liikaa konjamiiniä...

Eli oliskos teillä hyvä ohje n.5 dl kermaa...kuinka paljon konjakkia olisi hyvä? Ja kuinka kauan olette keittäneet sitä kasaan?

Ajattelin vapuksi tehdä tuota kastiketta+pippuripihviä sekä kreikkalaista salaattia..nam...

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
21.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset




Konjakki-kermakastike





rouhittua mustapippuria

rosépippureita

1 rkl soijaa

2 rkl konjakkia/sherryä

2dl kermaa



- kun olet paistanut pihvit, lisää pannuun aineet ja kiehuta hiljalleen n. 3 minuuttia



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla