Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
6 kg:n jäisen kalkkunan valmistus?
24.01.2006 |
Mies toi töistä tullessaan kotiin 6 kiloa jäistä kalkkunaa. Kun halvalla sai... En ole ikinä tuollaista valmistanut, eikä miehellä sen paremmin ole tietoa. Siispä uskaltaudun kyselemään palstalaisilta, arvatenkin täältä kysymällä ohje löytyy. Ihan siitä lähtien että kauanko tuollaista sulatetaan (3-4 päivää niinkuin kinkkuakin??) ?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Eiköhän se reilussa päivässä sula... sitten uuniin, heittäisin tuollaisen 4,5 tuntia. Laittele jotain sisuksiin niin ei kuivu (jos laitat, niin lisää paistoaikaa puolisen tuntia.Mä laitan folion päälle, otan pois noin tuntia ennen. Ja muista kostuttaa liemellä aina välillä. Yks vinkki on laitta pekonisuikaleita päälle, niin ei kuivu liikaa.. Enpä ole kovinkaan kokkitaitoinen, samaan tilanteeseen jouduin, ja nykyisin voin jopa appivanhemmille tarjota.. hyvin menee!