Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

onko haittaa gorgonzola-juuston syömisestä?

27.02.2006 |

Söin ravintolassa annoksen, jossa oli gorgonzola- ja parmesan-juustoa. Homejuustothan on kiellettyjä, mutta onko haittaa, jos juusto on kuumennettu? Onko kukaan syönyt homejuustoja. Nyt pelottaa kamalasti, että sen mukana on tullu pöpöjä.



babyperhonen 14+

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
27.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska se on yleensä valmistettu pastöroimattomasta maidosta. Homejuusto ei haittaa, jos se on kunnolla kuumennettua.



Kaiken kaikkiaan, kun ei ole raskaana, tuollaisille asioille ei juuri suo ajatustakaan. Riski, että saisi jonkun pöpön, ei ole yhtään sen isompi raskaana kuin muutenkaan.



Eli homejuustoja ja parmesania on hyvä välttää, mutta riski saada niistä tauti on yhtä suuri kuin saada lottovoitto.



Hyvää odotuksen jatkoa!



ketsup 9+0

Vierailija
2/4 |
27.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, pitää tästä lähtien kattoa tarkemmin, mitä suuhunsa laittaa. Oiskohan tuosta tullut jotakin oireita, jos listeria olisi tullut vai tuleeko se ihan huomaamatta? Aterian syömisestä on reilu viikko, kohta kaksi. Kokki vakuutteli, että juustot katsotaan tarkasti, mutta silti pelottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
27.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli jos ruoka/juutso on vaikka vaan käväissyt uunissa/pannulla, listeria on jo kuollut. Muutenkin Suomessa juustot ovat lähes tulkoon aina pastöroitu ja silloinhan listeriaa ei esiinny. Älä siis huoli- minäkin söin Lidlistä ostettua fetaa, joka oli saksassa valmistettu- en tiedä, oliko pastöroitu vai ei, mutta stressiä en suostu asiasta sen enmpää ottamaan. Syöty mikä syöty ja sen kanssa pitää elää:)



Vierailija
4/4 |
27.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja siis kuumentamattomana.Ehkä voisin tästä lähtien rajottaa jos tosiaankin niitä ei saisi ilman kypsennystä syödä.