Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tyhmä kysymys liittyen soseiden pakastamiseen.

25.08.2006 |

Nyt kun pitää vähitellen jotain kiinteetä ottaa tytön ruokavalioon kun paino ei nouse toivotusti. Niin kysymys kuuluukin, että tehdäänkö sose (esim. peruna, bataatti) kokonaan valmiiksi ennen pakastamista? Siis että siihen lisätään maitokin joukkoon ja tehdään kokonaan valmiiksi?



:)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bataatista tuli niin pehmeää sosetta, etten maitoa enää lisännyt. Peunaa en pakastanut lainkaan, vaan annoin aina samalla kun muutenkin keitin perunoita.



Mielestäni maito kannattaa lisätä vasta myöhemmin, mutta ei kai sille mitään estettä ole, että pakastaa maitoineen päivineen soseen. Itse yleensä lisään soseeseen tilkan vettä, jos on liian tuhtia.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla