äidinmaitoa perunan tai muun sekaan
miten minusta tuntuu niin " työläältä" alkaa pumpata äm:a esim. perunan sekaan.. laittaako kukaan vain vettä,jotta ei niin paksua? tai sitten, jos imetätte eikä korviketta ole annettu, niin onko kukaan silti laittanut korviketta ruoan sekaan? varmasti voi laittaa, tiedän sen, mutta onko siinä sitten järkeä avata korvikepurkkia sen takia.. hmmm... olis kiva kuulla, miten muut toimivat?
Kommentit (2)
olen tehnyt sitten niin, että jos sose ei tunnu maistuvan vedellä jatkettuna niin olen laittanut vielä maitojauhetta sekaan (teen korvikkeen NAN-jauheesta). Puuroakin teen näin kerralla isomman satsin kun säilyy jääkaapissa veteenkeitettynä pitkään kun lisää maitojauheen vasta kun on kerta-annoksen lämmittänyt.
Kaisu
Minä oon laittanu keitettyä vettä, yleensä kyllä silti rintamaitoakin. Jos keitän perunat ja porkkanat ilman kuoria, oon laittanu sitä keitinvettä ja jos oon keittäny kuorineen, oon keittäny veden erikseen. Tuntuu, että potut ja porkkanat menee paremmin alas, jos siellä on kuitenki jonkun verran maitoa. Meillä on siis vasta n. 2 vkoa maisteltu kiinteitä.