Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Helpot ja herkulliset lihapiirakat

Vierailija
17.07.2015 |

Eilen tein lapsille ja meille tomaattista jauhelihakastiketta jäi taas yli joten.Leivoin sämpylöitä ja teki kamalasti lihapiirakoita mieli mutta en jaksanut ruveta vääntämään jauhelihariisi seosta. Tein taikinan sämpyläjauhoista ja laitoin sit osan sämpylöiksi ja osan tein pieniä lihiksiä oli super hyviä säästää, myös rahaa kun itse tekee l ja on terveellisempiä, koska paistetaan öljyssä ja tomaattikastike on terveelistä.onko muilla muita hyviä vinkkejä jos ruokaa jää yli ne mielenkiintoisia ja tähän aikaan kuusta monella on tiukkaa rahallisesti kellä lapsia.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päätä alko särkeen

Vierailija
2/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai siis uppopaistoitko sen sämpylätaikinan? Eikö se imeny kauheasti öljyä? Pitää kokeilla. Laita tarkempi resepti kiitos :). Itse tehnyt kotitekoista lihapiirakkaa vain uunissa voitaikinaan. En oo ikinä ajatellu että noin vois tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei. :) jauhelihakastike tehty siis edellisenä pv,nä ja siinä oli vaan tomaattimurskaa ja mustapippurii ,lihaliemikuutio,sipulijauhetta paprikaa.. sit tein 5 dl sämpylätaikinan ihan normaalisti :) lidlin sämpyläjauhoista kohotin 30 min.. pyöritin pieniksi palloiksi ja painoin lättänäksi ja pistin jauhelihatäyteetä n 1rkl ja laitoin sen toisen puolen kiinni kastelin vähä reunoja vedellä , että tarttuu paremmin anna kohota n 10 min ja sitten öljyssä paistetaan miedolla lämmöllä pistetään talouspaperin päälle ja toinen paperi,että ylimääräiset öljyt haihtuu pois.sori jos et saa selvää minulla lukihäiriö

Vierailija
4/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jää jotain kastiketta tai vaikka paistia yli niin seuraavana päivänä paistan lantun, porkkanan, perunan ja sipulin kanssa pannulla "pyttistä". Monesti jos en keksi jämille käyttöä pakastan ja merkkaan mitä on ja koska pakastettu lapulla. Paksteen tyhjennys menossa niin saanu monet hyvät ruoat. Eilen tein nopean lihakeiton käristyksen jämistä. Monesti jää just jauhelihakastiketta ja siitä sitten vaan jotain makaronilaatikkoa tai pizzan päälle. Mulla tekee pahaa heittää ruokaa roskiin kuten varmaan huomaat :D

Vierailija
5/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mullakin on lukihäiriö, enkä millään saa selvää tekstistäsi.

Meillä pitisi olla tulkki :D :D

Vierailija
6/6 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tarkennus vielä siis uppopaistoin tietenkin eli öljyä voi laittaa n määrästä riippuen itse laitoin vaan 5 dl , koska tein vain pienen määrän ja riitti hyvin teen kyllä toisenkin kerran.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kuusi