Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Etanat ovat hyvänmakuisia

Vierailija
16.07.2015 |

Olen tänä kesänä syönyt paljon tappajaetanoita, kevyesti tapettuja, hieman voita ja valkosipulia, niin nami nami. Tappajaetanat eivät maksa mitään, niitä on jokapuolella - kerätkää talteen ja pistäkää poskeen, kuten ranskalaisetkin.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin oikeastiko tässä puhutaan espanjansiruetanasta? Muistaisin väitetyn, ettei se olisi häävi eväs. Lehtokotilon sen sijaan pitäisi olla yhtä hyvää kuin ravintolassa tarjottavan viinimäkikotilon, se on vain työläämpi.

Ja kyllä se etana vain maistuu paljon vielä paremmalta kuin se valkosipulivoi, joka pannuun jää.

Vierailija
2/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevyesti tapettu? Selittäisitkö? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pidän friteeratuista sammakoista, niitä voi parhaiten poimia talteen loppukeväästä, silloin ne ovat ihanteellisen kokoisia.

Vierailija
4/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2015 klo 17:50"]

Itse pidän friteeratuista sammakoista, niitä voi parhaiten poimia talteen loppukeväästä, silloin ne ovat ihanteellisen kokoisia.

[/quote]Sammakko ja sammakon kutu ovat Suomessa rauhoitettuja.

Vierailija
5/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2015 klo 17:20"]

Olen tänä kesänä syönyt paljon tappajaetanoita, kevyesti tapettuja, hieman voita ja valkosipulia, niin nami nami. Tappajaetanat eivät maksa mitään, niitä on jokapuolella - kerätkää talteen ja pistäkää poskeen, kuten ranskalaisetkin.

[/quote]Tarkoitatko espanjansiruetanoita vai lehtokotiloita? Kummista vaan onkaan kyse niin ei ne etanat taida juuri miltään -ainakaan hyvältä- maistua vaan just se valkosipuli/voi/aurajuusto/mitä kukin laittaa tekee sen herkun :)

Vierailija
6/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2015 klo 17:54"]

[quote author="Vierailija" time="16.07.2015 klo 17:50"]

Itse pidän friteeratuista sammakoista, niitä voi parhaiten poimia talteen loppukeväästä, silloin ne ovat ihanteellisen kokoisia.

[/quote]Sammakko ja sammakon kutu ovat Suomessa rauhoitettuja.

[/quote]

Tarkoitin tietysti, että käyn keväisin poimimassa niitä Ranskassa, vai mikä se maa nyt nimeltään olikaan, jossa ne eivät olleet rauhoitettuja. Alkaa R:lla ... mulla on huonoa nimimuisti, numerosarjat, kuten 666, jäävät paremmin mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein mökillä mehevän rupparikeiton. Mukavaa kun saa ainekset kerättyä ilmaseks luonnosta. Sateella kerätyt rupikonnat maistuu ihan parhaalta:)

Vierailija
8/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rupikonnat ja sammakot eivät ole haitaksi luonnolle (puutarhalle) toisin kuin lehtokotilot ja tappajaetanat. En näe mitä hauskaa on väittää syövänsä sammakoita kun ko nilviäisten syöminen on mahdollista ja jopa järkevää, vaikka ap:n aloitus olisikin vitsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötökä etanoille ranskaleipää ennekuin tapat ne? Kuinka kauan että saat suolen puhtaaksi?

Vierailija
10/10 |
16.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2015 klo 18:18"]

Syötökä etanoille ranskaleipää ennekuin tapat ne? Kuinka kauan että saat suolen puhtaaksi?

[/quote]Punaviiniin kastettua ranskanleipää?