KOTIPIZZA VAI TURKKILAINEN?
Kommentit (11)
Kaikki käy, mutta nyt, kun ei ole liikaa rahaa sortuisin turkkilaiseen pitsaan :)
Kotipizza. On kallis, mutta maistuu paljon paremmalta. Siis pohja ja peruskastikkeet, itse pidän pizzasta jossa on vain yksi tai kaksi täytettä. Kokemus turkkilaisista pizzoista on, että ne ei maistu läheskään samalta.
En osta enää Kotipizzasta halal-kohun jälkeen.
Kotipizzan pizza ja karvakäsikebab.
Kotipizza ei maistu yhtä rasvaiselta. Tykkään syödä kotzonen aina silloin tällöin. Annoskoot kotipizzassa ovat myös järkevämmät, kun en oikein tykkää lämmittää eilistä pizzaa. Etnisissä pizzerioissa hyvä kun jaksaa syödä puolet.
Omatekemä pitsa on kyllä parasta. Ja pitää olla napolilaistyylinen paksu pohja. Jos sitä ei saa, pitsällemennään oikeaan pitseriaan. Jos tarjolla ei ole kuin turkkilaispitseria, kannattaa ottaa mieluummin kepabia. Jos tarjolla ei ole kuin kotipitsa, kannattaa jättää syömättä.
Kotipizza tietenkin. Käyttää paljon kotimaisia raaka-aineita eli työllistää suomalaisia maatiloja, sekä raaka-aineet on laadukkaampia. Toki se näkyy hinnassa mutta eikö hyvästä kannata maksaa? Itse olen koukussa Kotipizzan pizzoihin, Zorbas, Kotzonet ja Burgerpizza, namnam:)