Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Salaatiksi kelpaava MAUKAS villivihannes?

Vierailija
12.06.2015 |

Voikukan lehdet olivat makuuni liian kitkeriä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ketunleipä

Vierailija
2/5 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenputki tietysti, sitä on paljon kaikkialla ja on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuorten versojen vastapoimitut vuohenputken lehdet on suht mietoja. Ruodit ja varret poistan yleensä, ne on kitkeriä.

Vierailija
4/5 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenputkea en uskalla kokeilla, liian samankaltainen parin myrkyllisen lajin kanssa. Pelkään, että otan väärää ja kuolen.

Vierailija
5/5 |
12.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voikukan lehdetkin kannattaa kerätä varjoisasta paikasta, pyöreäkärkisiä. 

Itse käytän sekaisin esim.  vähän jäävuorisalaattia, voikukkaa, vuohenputkea ja vaikka koivunlehtiä salaattipohjaan. Ihan parhaita on mustaviinimarjapensaan pienet lehdet, mutta sitä nyt ei ehkä villivihannekseksi lasketa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kolme