Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

1,5 kg maustamatonta possun ulkofilettä palana. Mitä siitä voi tehdä?

Vierailija
02.02.2009 |

Sai niin halvalla :) Ja nyt ihmettelen, mitä siitä vois tehdä

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai sellaisia rullia mihin sisään vuohenjuustoa ja pekonia. googlaa , löydät hyviä ohjeita. meillä ainakin maistuu lapsille possun ulkofile aina.

Vierailija
2/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä ja nuiji ne vielä ohuemmiksi, saavat olla tosi ohuita. Mausta soijakastikkeella ja paista kuumalla pannulla kypsäksi. Muuta ei tarvitse, ovat tosi hyviä ja käyvät riisin tai perunan kanssa tarjottuna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoin suolaa, sinappia ja pippuria päälle (kokonainen pala) ja sitten paistopussiin.. joukkoon heitin vähän voita, valkosipulia ja tavallista sipulia. Annoin olla miedolla lämmöllä pari tuntia.

Nesteestä tein kastikkeen lisäämällä kermaa ja vehnäjauhoja (sekoita jauhot ensin kylmään veteen, jottei paakkuunnu.)



Näin siitä tuli niin hyvää, että teen toistekin, kunhan löydän taas tarjouksesta.



Fanny

Vierailija
4/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

nam

Vierailija
5/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista fileet ensin pannulla ja kypsennä sitten uunissa. Valmista marinadi: sekoita valmista teriyaki-kastiketta, balsamicoa, vähän vettä, valkosipulia, pippuria, inkivääriä, jotain yrttiä jos haluat. Kypsät fileet pussiin marinadin kanssa yli yön. Viipaloidaan tarjolle ja kostutetaan marinadilla. Pyhä- ja vierasruokaa.

Vierailija
6/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

uuniin laitto kuulostaa helpommalta :)



-ap



ps. kiitti kaikille vinkeistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli selainen hedelmä(omena,ja jotain lisää vielä,en muista mitä)uunilihan ohje.Söin sitä viikonloppuna kylässä ja oli sairaan hyvää:=)

Vierailija
8/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat viillon ja tunget sen täyteen aurajuustoa tai tuorejuustoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa pihveiksi, mausta kevyesti musta+valkopippurilla (+suolalla, me ei ite juuri käytetä, mut maun mukaan) molemmilta puolilta pihvit, pyörittele vehnäjauhoissa ja paista kuumalla pannulla nopeasti. Sitten pihvit uunivuokaan, pannulla voi käyttää vielä esim. porkkanapaloja sekä sipulirenkaita tai mistä nyt tykkää ja nekin vuokaan. Paistinpannun huuhtelet ja kaadat sen veden sinne vuokaan myös (maut irtoaa pannusta) sekä vettä päälle niin että lihat peittyy. Sit vaan pitkäksi aikaa uuniin muhimaan. Tulee hyvä kastike samassa kun niistä pihveistä irtoaa vähän jauhoja sekä makua tietenkin sinne nesteen sekaan. Tosi helppo ruoka, joka uppoaa lapsiin ja aikuisiin, ainakin meillä!

Vierailija
10/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat viillon ja tunget sen täyteen aurajuustoa tai tuorejuustoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
02.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat viillon ja tunget sen täyteen aurajuustoa tai tuorejuustoa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi yksi