Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keittokirjat vai netin ruokaohjeet! Kumpaa käytät?

Vierailija
05.05.2008 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten kokeilen lehtien ohjeita. Leipomuksissa käytän keittokirjoja jonkin verran.

Vierailija
2/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

netin ohjeita käytän usein tavallisiin tilanteisiin. Esim uusia ideoita perheaterioiksi. Keittokirjoista otan taas parempiin tilaisuuksiin sekä leivonnaisiin ohjeet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset


Mutta jos etukäteen tiedän,e ttä jotain erikoisempaa aijon tehdä niin kahlaan ikiaikaiset keittokirjat läpi....



Ja muutenkin luen keittokirjaa kuin hyvää romaania jota ei saa loppumaan... :D

Vierailija
4/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syystä, että innostuin syksyllä niin paljon blogeista joissa on ruokaohjeita. Jäi omat kirjat hyllyihin pölyttymään, kun surffasin netissä ohjeiden perässä. Netissä on kyllä hirvittävän paljon monipuolisesti ruoka- ja leivontaohjeita joissa hyvät kuvat.

Vierailija
5/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti on niin helppo. Joskus teen ihan niin että jos on vaikka paljon vadelmia pakkasessa, katson googlella millaisia ohjeita löytyy kun laittaa hakusanaksi vadelman. Keittokirjoissa on hirveä plärääminen kun etsii jotain tiettyä ohjetta.

Vierailija
6/9 |
05.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ainesuhteet ym olleet oikein?

Onko ollut eroa netti/ kirja ohjeissa?

Ruokalehtiä ja -ohjelmia tulee joka tuutista hirveitä määriä, onkohan kaikkia ohjeita edes kokeiltu tehdä?

Itse luotan esim Valion ja Keskon ohjeisiin, ovat ilmeisesti koekeittiössä kokeiltuja ja ammattilaisten suunnittelemia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
06.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Onko ainesuhteet ym olleet oikein?

Onko ollut eroa netti/ kirja ohjeissa?

Ruokalehtiä ja -ohjelmia tulee joka tuutista hirveitä määriä, onkohan kaikkia ohjeita edes kokeiltu tehdä?

Itse luotan esim Valion ja Keskon ohjeisiin, ovat ilmeisesti koekeittiössä kokeiltuja ja ammattilaisten suunnittelemia.

Vierailija
8/9 |
06.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti on niin paljon helpompi. Voi esim. etsiä samalle ruokalajille eri ohjeita ja valita niistä paras sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Tai että on esim. pakastimessa jotain mistä haluaa eroon, niin etsii sen raaka-aineen pohjalta erilaisia vaihtoehtoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
06.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joitain vanhoja reseptejä katson keittokirjasta, lähinnä kun leipomuksista puhutaan. Mutta taitaa olla vain 2-3 sellaista ohjetta, jonka katson kirjasta (tai toisaalta osaan ne jo ulkoa...).



Netistä on helppo ja nopea etsiä ohjeita. Samoin kuin joku muu, niin olen suorastaan huumaantunut joistain leivonta/ruoanlaittoblogeista. Lisäksi ohjeiden löytäminen on älyttömän helppoa. Käytän paljon myös pirkan reseptihakua.



Netin lisäksi otan ohjeita lehdistä, Ruoka-Pirkasta kokeilen aika usein (tosin ne samat on myös netissä...).