Teetkö koskaan ruokana macaroni & cheese?
Kommentit (9)
he halusivat tuota syötettävän pojalleen (5v) 4xviikossa. Isän herkkua oli myös, mutta hän söi sitä " vain" kahdesti viikossa.
Makaronia joka lilluu valkokastikkeessa, ja rutkasti juustoa päällä.
Maito, juusto, rasva, suola, valkoinen vehnämönjä ei niin hirveästi houkuttele.
Tehny tota oikeaa, sitä nopeaa versiota aikanaan itselleni tein että lykkäsin kypsien makaronien sekaan juustoraastetta ja vähän voita. Mahtas maistua liian rasvaselle nykyään.
No mä en, mutta mies tekee usein. Harmi vaan, että suomessa aika kallis ruoka, kun cheddar on suomessa kallista juustoa.
Ois varmaan ihan kivaa vaihtelua perus makaroonilootalle.
ero lihamakaronilaatikkoon on ilmeisesti siinä, että tässä versiossa siis tulee tosi paljon juustoa (kermajuusto/cheddar)+ rasvaa, eikä lihaa lainkaan.
Amerikkalainen Macaroni&Cheese -vuoka
(5 annosta)
250 g makaronia
1 tl suola
50 g Ingman voi
1 prk Ingman juokseva juusto, pippuri
1 dl Ingman kuohukerma
1 kananmunaa
200 g juustoraastetta (esim. Ingmantal)
Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta ne ja kaada takaisin kattilaan. Sulata joukkoon voi. Lisää myös kerma, juokseva juusto, kananmunat sekä juustoraaste. Sekoita ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä laatikko 175 asteessa noin puoli tuntia.
ja kuten huomaat on siiis kyseessä ingmannin sivuilta löytynyt ohje...
Kannattaa käyttää jenkkiohjeita. Parempaa tulee.
jossain jenkkiläisessä " you know you grew up in a ghetto if..." -listassa oli kakkossijalla " jos kotonasi syötiin macaroni&cheese pääruokana"