Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kermavaahdon pursotuksesta!!

Vierailija
24.04.2008 |

Miten sen saa noin kauniiksi kuin noilla leipureiden sivuilla. Onko välineistä vai taidosta kiinni? Kertokaa niksejä jotka tiedätte että millä se saadaan noin kauniiksi.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta sen olen huomannut että HYLA-vispikermasta tulee paras vaahto pursotusta varten, siitä saa tarpeeksi paksua vaahtoa. Lisäksi pursotuksen kanssa pitää olla tarpeeksi nopea, kermavaahto ei saa sulaa / lämmetä.



Muilla on varmaan ammattimaisempiakin vinkkejä, nää oli itseoppineen pursottajan kikkoja :-)

Vierailija
2/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä tehdä kondiittoriassakaan. Oikea kermavaahto ei pysy kauniina ja on muutenkin aika hankala saada juuri sopivaksi. 99% ihmisistä vatkaa liikaa, kunnes kerma on melkein " voita" .



Paras tulos kotioloissa tulee, kun käytät vispicremeä ja vatkaat sitä niin kauan kuin jaksat. Siis oikeasti todella jäykäksi. Itse lisään aina sekaan myös rahkaa, koska rakastan rahkan makua. Mausteeksi sokeria ja hieman valniljasokeria.





(Ja ymmärrän ettei vispicreme ehkä ole niin " terveellistä" kuin oikea kerma, mutta harvoinpa sitä täytekakkua tulee tehtyä... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. ap

Vierailija
4/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä vispikermaa (sen vaahdottaminen kestää kauan mutta vaahto kestää paljon paremmin kuin kuohukermasta tehty), ota kerma suoraan jääkaapista ennen vaahdotusta niin että se on kylmää; kulho ja vatkainkin saisivat olla kylmät; älä käytä tavallista sokeria vaan lisää vaahtoon tomusokeria.



Näillä eväillä saat hyvin levittyvän ja kestävän kermavaahdon. Pidä kerma, vaahto ja kakku kylmässä aina kun mahdollista.

Vierailija
5/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kakkuni ovat todella aina kuin leipomosta ostettuja ulkonäöltään (maku tietty 100 kertaa parempi :-)



Pursotus itsessään on tietenkin yksi taiteenlajinsa, mutta yleensä ottaen pursottamalla tulee aina kauniimpi kuin vain levittämällä kermaa kakulle.

Vierailija
6/6 |
24.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

on se, että pursottaessa täytyy ikäänkuin " painaa" alaspäin niin että sitä vaahtoe todella tulee paljon siihen kakun päälle. On myös jotain niksejä pyöräyttää pursotinta tiettyyn suuntaan ja kääntää ja vääntää. Ne oppii helpoiten kokeilemalla!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kahdeksan