Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ravintolatila ja sen koristelu

21.03.2008 |

Mikä on yleinen käytäntö koristelun siivoamisessa?

Jos on siis varannut ravintolasta esim. kabinetin ja tuo sinne itse esim. kukkia maljakoineen, niin kuka ne yleensä siivoaa? Asiakas vai ravintolan henkilökunta?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset


Selkeintä on kysyä ja sopia paikan yhteyshenkilöltä.



Vierailija
2/2 |
21.03.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juolahti vain nyt mieleeni ja ajattelin samalla kartoittaa hiukan yleisiä toimintatapoja asian tiimoilta :)

Kiitos vastauksestasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla