Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

KOKKAAJAT PLIIS APUA! Miten naudan sisäpaisti kannattaa valmistaa?

Vierailija
22.12.2007 |

minulla on 1,3 kg valmiiksi marinoitua nauran sisäpaistia. Voisiko joku neuvoa minulle hyvän ja helpon (mutta juhlavan) tavan valmistaa se? Paistoaika, paistolämpötila, millainen astia? Millainen kastike? KIITOS!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

paloina?



Kokonaisen voi laittaa vaikka paistopussiin porkkanoiden ja sipulilohkojen kanssa (kuivaa marinadi pois), pintaan vielä mustapippuria ja kypsentää n 1,5 h 175 asteessa. Voi olla hieman rose sisältä, vähän niinkuin paahtopaisti. Anna levätä min 30 min ennen leikkaamista



Jos siitä tulee lientä, siivilöi talteen ja kuumenna. Laita muutama sellainen porkkanan- ja sipulin pala sekaan ja soseuta sauvasekoittimella vaikka. Tarkista maku, lisää kermaa jos haluat, ei välttämättä kaipaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kuusi