Lue keskustelun säännöt.
KOKKAAJAT PLIIS APUA! Miten naudan sisäpaisti kannattaa valmistaa?
22.12.2007 |
minulla on 1,3 kg valmiiksi marinoitua nauran sisäpaistia. Voisiko joku neuvoa minulle hyvän ja helpon (mutta juhlavan) tavan valmistaa se? Paistoaika, paistolämpötila, millainen astia? Millainen kastike? KIITOS!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
paloina?
Kokonaisen voi laittaa vaikka paistopussiin porkkanoiden ja sipulilohkojen kanssa (kuivaa marinadi pois), pintaan vielä mustapippuria ja kypsentää n 1,5 h 175 asteessa. Voi olla hieman rose sisältä, vähän niinkuin paahtopaisti. Anna levätä min 30 min ennen leikkaamista
Jos siitä tulee lientä, siivilöi talteen ja kuumenna. Laita muutama sellainen porkkanan- ja sipulin pala sekaan ja soseuta sauvasekoittimella vaikka. Tarkista maku, lisää kermaa jos haluat, ei välttämättä kaipaa.