Lue keskustelun säännöt.
Porkkanakakun kuorrutus
18.12.2007 |
Antakaa nyt takuuvarma ohje tuolle kuorrutteelle ettei valu ja oo mitenkään " löllöä" ? Kumpaa kannatatte tuorejuustoa vai sulatejuustoa??
Kommentit (2)
n.100 g Philadelphia-tuorejuustoa
50 g suolatonta voita
1,75 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Vatkaa kuohkeaksi ja levitä kakun pinnalle. Laita ehdottomasti tuota Philadelphiaa, esim. Violasta ei tule niin hyvä. Voi kannattaa ottaa huoneenlämpöön pehmenemään etukäteen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tomusokeria ja klementtiinien raastettua kuorta ja pari rkl mehua.
On hyvä, raikas ja samalla makea kuorrutus.
Kyllä se alussa vähän valuu, mutta jähmettyy jääkaapissa.