Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

apua, meneeko omenalohkot jaakaapissa ruskeiksi? teen huomisaamuna omenapiirakan ja nyt olisi hetki ylimaarasta aikaa, voisinko kuoria ja lohkoa valmiiksi jo omenat? auttaisko lait

Vierailija
11.11.2007 |

taa päälle esim kanelia? sitruuna vissiin auttaisi, mutta sitä makua ei viitsi laittaa piirakkaan... entä kannattaiskohan laittaa kannelliseen kippaan, auttaisko?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita sitruunaa sekaan (ei se maistu piirakassa!)



Ehdottomasti nesteen sisään kokonaan ja kansi päälle. Muuten ruskistuu varmasti.



Omenamehuun upottaminenkin voisi auttaa.

Vierailija
2/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka miten säilöisit, pääsevät " rupsahtamaan" sen verran että parempi jättää huomiseksi se kuoriminen ja lohkominen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin sitä ruskettumista ei huomaa

Vierailija
4/4 |
11.11.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit myös pakastaa ne lohkot, siten ne säilyy.