Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
apua, meneeko omenalohkot jaakaapissa ruskeiksi? teen huomisaamuna omenapiirakan ja nyt olisi hetki ylimaarasta aikaa, voisinko kuoria ja lohkoa valmiiksi jo omenat? auttaisko lait
11.11.2007 |
taa päälle esim kanelia? sitruuna vissiin auttaisi, mutta sitä makua ei viitsi laittaa piirakkaan... entä kannattaiskohan laittaa kannelliseen kippaan, auttaisko?
Kommentit (4)
Vaikka miten säilöisit, pääsevät " rupsahtamaan" sen verran että parempi jättää huomiseksi se kuoriminen ja lohkominen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit myös pakastaa ne lohkot, siten ne säilyy.
Alue: Aihe vapaa
laita sitruunaa sekaan (ei se maistu piirakassa!)
Ehdottomasti nesteen sisään kokonaan ja kansi päälle. Muuten ruskistuu varmasti.
Omenamehuun upottaminenkin voisi auttaa.