Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokki vastaa kysymyksiin.

Vierailija
28.10.2008 |

.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tarkoita ruskeaa kastiketta, vaan jotain muuta hyvää ja helppoa. En siis osaa tehdä muuta kuin ruskean peruskastikkeen. Miten esim. kasarissa tehdään hirvenlihasta maukas kastike ? Olisiko muita ohjeita hirvenlihasta tehtäväksi? Meillä on paistia, ulkofilett, sisäfilettä ja jauhelihaa.



Kiitos ja kumarrus!

Vierailija
2/3 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä teen ruuaksi maustamattomasta broilerinfileepihveistä? Jääkaapista löytyy myös aura-juustoa, valion 3-juustonkermaa, tavallista kermaa, hedelmiä, mustapekka-juustoa, pakastekasviksia löytyy myös. Kauniit kiitokset avusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

n. 500 g hirvenpaistia paloina

voita, öljyä tai margariinia

1 iso sipuli hienonnettuna

vettä tarpeen mukaan

3-4 dl ruokakermaa tms.

sinappia

suolaa

mustapippuria rouheena





Ruskista lihapalat nopeasti kuumalla pannulla ruskeiksi, lisää sipuli ja anna sen saada hiukan väriä. Mausta suolalla. Lisää vettä niin, että lihat voivat hautua nesteessä kannen alla. Tarkista lihojen kypsyys. Mausta kerma sinapilla ja pippurilla . Kaada kerma kypsyneiden lihojen päälle ja jatka hiljalleen hauduttamista 5-10 min. Tarkista maku.





Perunoiden, karpaloiden ja etikkakurkkujen kanssa - oikein hyvää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi yksi