Kokki vastaa kysymyksiin.
Kommentit (3)
Mitä teen ruuaksi maustamattomasta broilerinfileepihveistä? Jääkaapista löytyy myös aura-juustoa, valion 3-juustonkermaa, tavallista kermaa, hedelmiä, mustapekka-juustoa, pakastekasviksia löytyy myös. Kauniit kiitokset avusta!
n. 500 g hirvenpaistia paloina
voita, öljyä tai margariinia
1 iso sipuli hienonnettuna
vettä tarpeen mukaan
3-4 dl ruokakermaa tms.
sinappia
suolaa
mustapippuria rouheena
Ruskista lihapalat nopeasti kuumalla pannulla ruskeiksi, lisää sipuli ja anna sen saada hiukan väriä. Mausta suolalla. Lisää vettä niin, että lihat voivat hautua nesteessä kannen alla. Tarkista lihojen kypsyys. Mausta kerma sinapilla ja pippurilla . Kaada kerma kypsyneiden lihojen päälle ja jatka hiljalleen hauduttamista 5-10 min. Tarkista maku.
Perunoiden, karpaloiden ja etikkakurkkujen kanssa - oikein hyvää!
En tarkoita ruskeaa kastiketta, vaan jotain muuta hyvää ja helppoa. En siis osaa tehdä muuta kuin ruskean peruskastikkeen. Miten esim. kasarissa tehdään hirvenlihasta maukas kastike ? Olisiko muita ohjeita hirvenlihasta tehtäväksi? Meillä on paistia, ulkofilett, sisäfilettä ja jauhelihaa.
Kiitos ja kumarrus!