Mikä tässä ruskeakastikkeessa menee pieleen??
Joku varmaan tunnistaa - olen just se sama, joka mietti tässä aiemmin kastikkeen tekoa.
Nyt sitten teen. Kauhea klöntti vaan on. Yritin lisätä vielä enemmän vettä kuin ohjeessa sanottiin, mutta ei, sellaista könttiä vaan on koko kastike, ei yhtään juoksevaa. Liikaa jauhoja? Väärät jauhot (käytin " pullajauhoja" )? Liian vähän ruskistettu siinä ruskistusvaiheessa? Jotain?
Kommentit (3)
mutta sulatan reilun lusikallisen voita pannulla, ja laitan reilun lusikallisen jauhoa, jota pitää ruskistaa minuutin pari niin että jauho turpoaa rasvasta ja ruskettuu. Sitten laitan puolet nesteestä ja sekoitan kunnolla, ja sitten toisen puolen. Minusta kastiketta ei voi pelastaa jos paakkuja tulee joten sitten pitää aloittaa uudestaan. Sulla ongelmana varmaan liika jauhoa, etkä ruskista sitä kunnolla??
Nyt syödään sitten klönttikastiketta, heh. :) ap
päälle osta maizena ruskeakastike