Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkki ahkerille puuronkeittäjille!

Vierailija
27.07.2007 |

Hanki ruokatermos ja valmista puuro siinä.



Illalla kiehuva vesi ja puurohiutaleet termokseen - aamulla sopivan lämmin, pehmeäksi hautunut puuro!



Ja illaksi tarvittaessa toinen satsi tulemaan - termoksen puhdistus on todella helppoa ja nopeaa, sillä puuro ei pinty siihen.



Sopii vesi- ja mehupohjaisiin puuroihin.



Suosittelen lämpimästi!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
27.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole tullut pieneen mieleenikään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi