Suomalaiset eivät ymmärä kahvin keittämisestä yhtään mitään
Lorotellaan moccamasterilla 94 asteista vettä tumman paahdon päälle ja saadaan kitkerää paskaa aikaiseksi koska oikea uuttolämpötila on vain vähän reilu 80 astetta.
Kommentit (33)
Ymmärtävätpä hyvinkin ja ovat usein mainioita kahvinkeittäjiä!
Vierailija kirjoitti:
Ymmärtävätpä hyvinkin ja ovat usein mainioita kahvinkeittäjiä!
Et ymmärrä edes lukemaasi. Tällaisten kanssa sitä sitten joutuu toimimaan.
Etpä ymmärrä sinäkään. Mitä keittämistä se on kun alle 100 asteen läpötila?
Vierailija kirjoitti:
Etpä ymmärrä sinäkään. Mitä keittämistä se on kun alle 100 asteen läpötila?
Lukeminen, eikä kirjoittaminenkaan onnistu. Voi teitä.
Ei se pazka kahvi kyllä tummaksi paahtamalla parane.
Se on lähinnä kunhan ei juhlamokkaa hipstereille suunnattu tuote.
Tietenkin voin säätää keittimen veden lämpötilaa, säädin löytyy pohjasta.
Kahvinkeiton oikea veden lämpötila on yleensä 92 - 96 C, sillä tämä lämpötila uuttaa parhaiten kahvin aromit ilman, että kahvista tulee liian kitkerää. Liian kylmä vesi tekee kahvista laimeaa, kun taas yli 96 - asteinen vesi polttaa maut ja tekee kahvista karvasta.
Vierailija kirjoitti:
Kahvinkeiton oikea veden lämpötila on yleensä 92 - 96 C, sillä tämä lämpötila uuttaa parhaiten kahvin aromit ilman, että kahvista tulee liian kitkerää. Liian kylmä vesi tekee kahvista laimeaa, kun taas yli 96 - asteinen vesi polttaa maut ja tekee kahvista karvasta.
Tekoälykin väärässä. Varmaan suomalaisten moccamasterjunttien tekemä.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voin säätää keittimen veden lämpötilaa, säädin löytyy pohjasta.
Miksi se pohjassa on, koska lämpötila säädetään jokaiselle pavulle erikseen. Paska keitin.
APn aivot on väärässä lämpötilassa.
Suomalaiset ovat siirtyneet keskipaahdosta tumaan pahhtoon ymmärtämättä erilaisa valmistusvaatimuksia. Keskipaahtoiselle kahville hyvä keitin ei teekään enää hyvää tummaa paahtoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ymmärtävätpä hyvinkin ja ovat usein mainioita kahvinkeittäjiä!
Et ymmärrä edes lukemaasi. Tällaisten kanssa sitä sitten joutuu toimimaan.
Varmaan paremmin ymmärtäis jos osaisit kirjoittaa oikein...
Pavuista hyvät ihmiset, jyrkkä EI suodatinkuralle
Juon vaaleapashtoista juhlamokkaa mustana viisi mukillista päivässä eli n litran. Tykkään siitä, joten käsittääkseni teen hyvää kahvia.
Todellinen kahvin ystävä juo kahvinsa mustana, ilman maitoa ja sokeria.
Juon vain espressoa mutteripannusta. On hyvää
Vierailija kirjoitti:
Juon vain espressoa mutteripannusta. On hyvää
Mutteripannusta ei tule espressoa vaikka päällään seisoisi. Espresso vaatii n.6 barin paineen.
Vierailija kirjoitti:
Tee > kahvi
iiigor.
Ei kuule haittaa minua että sinua se häiritsee 🤣