Tehdään pekonipitzaa, mitä täytteeksi, pohja siis pekonista
Jauheliha, kana, kebap ainakin jo täytteenä, jotain kasvista ehkä haluttaisiin, sipulia, pitzamaustetta, vinkkejä?
Airfyerissä paistetaan pitza
PS. Katkarapujakin laitettiin ja pepperonia, nyt tässä vielä pähkäillään että muna?
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Ananas, oliivi, tankoparsa, artikokan sydän
* artikokan sydän
vesikastanjaa
Tomaatti voisi sopia makupariksi. Ketsuppia voi myös laittaa kaikkeen ruokaan ja pizzaa se toki kuuluukin, anasnaa jotkut eivät voisi ilman pizzazzaan.
Kinkku aina turvallinen täyte ja meren herkut kuten mäti ja savukala
Sulla on jo täytteet tuossa. Mikä juusto? Tomaattisose. Paprikaa? Yrttiä.
Kinkku ja salami pitää pitsassa olla, olipa pohja mikä tahansa. Esipaistatteko pekonipohjan? Onko se sellainen punottu pekonipohja?
Jauhelihapohja myös kannattaa kokeilla, meillä tehdään aina nykyään pitsa jauhenlihapohjaan.
Se saa olla paksukin se pohja että pysyy täytteiden mehut pitsassa, hampurilaispihvin paksuinen saa olla jauhelihapitsapohjan paksuus. Päälle eri juustot; ckeddar, emmenthal, homejuusto, pepperonia, tomaatti, ananas, chili. Siinä meidän pizza ja neljän porukalle riittää yleensä kaksi pellillistä tätä. Sekin tässä kiva että täytteet sitten pääosin kasvista
Ja ihan pelkkä jauhelihapohja. Jos laittaa munija ja jauhoja niin ei ole enää pitsanpohja vaan lihamureketta!
Raakaa parsakaalia. Hyi hele joku pekonipohja. Taidatte olla läskejä.
Tomaattikastiketta, mozzarellaa, aurajuustoa, ehkä vähän saunapalvikinkkua, ananasta, rucolaa ja tuoretta basilika
Ananas, oliivi, tankoparsa, artikokan sydän